Chemical Characterization and Antioxidant Potential of Athroisma proteiformis Essential Oil - Université de technologie de Compiègne Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue The Natural Products Journal Année : 2017

Chemical Characterization and Antioxidant Potential of Athroisma proteiformis Essential Oil

Claudine Aimee Rasolohery
  • Fonction : Auteur
Boniface Ermenegilde Ralaibia
  • Fonction : Auteur
Franck Merlier
Rakotonirina Benja
  • Fonction : Auteur
Marcelle Rakotovao
  • Fonction : Auteur
Larbi Rhazi
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1092272
  • IdHAL : larbi-rhazi
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01988783 , version 1 (22-01-2019)

Identifiants

Citer

Claudine Aimee Rasolohery, Boniface Ermenegilde Ralaibia, Alicia Ayerdi Gotor, Franck Merlier, Rakotonirina Benja, et al.. Chemical Characterization and Antioxidant Potential of Athroisma proteiformis Essential Oil. The Natural Products Journal, 2017, 7 (3), ⟨10.2174/2210315507666170102154445⟩. ⟨hal-01988783⟩
56 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More