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Bienvenue sur le portail HAL des publications de l'Université de Technologie de Compiègne
Construite sur une pédagogie de l'autonomie et une recherche technologique interdisciplinaire orientée vers l'innovation, l'UTC forme des ingénieurs, masters et docteurs aptes à appréhender les interactions de la technologie avec l'homme et la société.
Avec ses 8 laboratoires de recherche et son ouverture internationale, l'UTC se positionne parmi les meilleures écoles d'ingénieurs dans le monde.
Derniers dépôts
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F. Delbecq, T. Kondo, S. Sugai, M. Bodelet, A. Mathon, et al.. A study for the production of a polysaccharide based hydrogel ink composites as binder for modification of carbon paper electrodes covered with PEDOT:PSS. Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 2021, 628, pp.127380. ⟨10.1016/j.colsurfa.2021.127380⟩. ⟨hal-04392858⟩
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Louis Gangolphe, Christopher Leon-Valdivieso, Benjamin Nottelet, Stéphane Déjean, Audrey Bethry, et al.. Electrospun microstructured PLA-based scaffolds featuring relevant anisotropic, mechanical and degradation characteristics for soft tissue engineering. Materials Science and Engineering: C, 2021, 129, pp.112339. ⟨10.1016/j.msec.2021.112339⟩. ⟨hal-04396947⟩
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Raoudha Gaha, Alexandre Durupt, Benoit Eynard. Towards the implementation of the Digital Twin in CMM inspection process: opportunities, challenges and proposals. 10th CIRP Sponsored Conference on Digital Enterprise Technologies, Oct 2020, Budapest (Hungary), Hungary. pp.216-221, ⟨10.1016/j.promfg.2021.07.033⟩. ⟨hal-04278229⟩
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Lorine Le Priol, Justine Gmur, Aurélien Dagmey, Sandrine Morandat, Karim El Kirat, et al.. Co-encapsulation of vegetable oils with phenolic antioxidants and evaluation of their oxidative stability under long-term storage conditions. LWT - Food Science and Technology, 2021, 142, pp.111033. ⟨10.1016/j.lwt.2021.111033⟩. ⟨hal-04321481⟩
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Rui Zhang, Luc Marchal, Eugène Vorobiev, Nabil Grimi. Effect of combined pulsed electric energy and high pressure homogenization on selective and energy efficient extraction of bio-molecules from microalga Parachlorella kessleri. LWT - Food Science and Technology, 2021, 141, pp.110901. ⟨10.1016/j.lwt.2021.110901⟩. ⟨hal-04225106⟩
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